Σεπτέμβριος  2019
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Μαμά - μπαμπά, πάμε για αιμοδοσία; Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης! Χάρισε ζωή και ελπίδα!

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις Αρχάνες την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών, από τις 16:30-19:30. Η παρουσία όλων μας είναι πολύτιμη, μια που πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια που γίνεται μέσα από την κοινή δράση του συλλόγου «Αιματοκρήτης» με τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, Eνορίες, σχολεία, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους φορείς από την ευρύτερη περιοχή (Αρχάνες, Κάτω Αρχάνες, Πατσίδες και Βαθυπέτρου). Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα, με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη δική του ή συγγενή του (δεν θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος).

Πρέπει να είστε ξεκούραστος, να έχετε κοιμηθεί καλά και να έχουν περάσει 2-3 ώρες από το μεσημεριανό! Εάν είστε ήδη εθελοντής αιμοδότης, μην ξεχάσετε να κρατάτε την κάρτα σας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τοπικούς διοργανωτές φορείς ή τον Αιματοκρήτη (τηλ. 2810 239773, www.aimatocritis.gr). Ας είμαστε όλοι εκεί, μαζί με τα παιδιά μας, δημιουργώντας τους μελλοντικούς αιμοδότες. Κανείς δεν περισσεύει!