Σεπτέμβριος  2019
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Τουρισμός Χορού για δεύτερη χρονιά!!!…στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Τουρισμός Χορού για δεύτερη χρονιά!!!..

…στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Η ανάπτυξη του  θεματικού  Τουρισμού  στην ενδοχώρα της Κρήτης απαιτεί σχεδιασμό, συνέργιες και συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών σε δράσεις που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τόπου μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο χορευτικός σύλλογος Faribole επισκέπτεται το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων με σκοπό την εκμάθηση κρητικών παραδοσιακών χορών.

Για οκτώ ημέρες θα φιλοξενηθούν στις Αρχάνες, θα παρακολουθήσουν τετράωρα σεμινάρια εκμάθησης παραδοσιακών χορών. και θα έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής μέσω στοχευμένων διαδραστικών εκδηλώσεων. Την Τρίτη 30/10/2012 στις 5 το απόγευμα, μέλη του συλλόγου Faribole θα πραγματοποιήσουν 3ωρο σεμινάριο εκμάθησης γαλλικών παραδοσιακών χορών σε  παιδιά της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητήθηκε επίσης η άδεια εισόδου στο χώρο Ανεμόσπηλια στον Γιούχτα όπου θα έρθουν σε επαφή με τον αρχαιολογικό θησαυρό της περιοχής  και την Κρητική φύση.

Η αποδοχή του αιτήματος από την ΚΓ΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων μας δίνει τη δυνατότητα να απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε αυτή την περιήγηση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν  καλούνται να βρίσκονται στο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Αρχανών την  Τετάρτη 31/10/2012 στις 8:00 το πρωί.