Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φεβρουάριος  2020
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
<< >>
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
Αρχάνες - Αστερούσια
www.eweather.gr

Δελτίο Τύπου για τις Παράλληλες Εκδηλώσεις της Παγκόσμια Ημέρας Τουρισμού

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2012 περιήγηση στο δάσος της Κεφάλας (Κάτω Αρχάνες) και σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης, το Φουρνί.

Ευχαριστούμε θερμά:

-          την ΚΓ Εφορία Βυζαντινών Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για το άνοιγμα του αρχαιολογικού χώρου στο Φουρνί κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. 

 

-          Επιπλέον, τους συνεργάτες του Δήμου που οργάνωσαν αυτές τις εκδηλώσεις καθώς και την Αργυρώ Κωνσταντάκη για την πολύτιμη συνεργασία της. 

 -          Παράλληλα, τους διοργανωτές των εκδηλώσεων:

o   Έκθεση φωτογραφίας από τα καλλιτεχνικά – φωτογραφικά εργαστήρια του Δήμου, Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδάκης – Πλουμίδης

o    Έκθεση χαρακτικών με τίτλο "Θαύμα Ιδέσθαι" και θέμα την  Ιλιάδα, την Οδυσσεια και γενικότερα ελληνική μυθολογία στην γκαλερί XOTARIS ART FORUM

 

-          Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Δίκτυο Οινοποιών Νομού Ηρακλείου που με χαρά ανοίγει αυτές τις μέρες τις πόρτες των οινοποιείων του, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το ζενίθ της παραγωγικής διαδικασίας αυτής της περιόδου.

 

-          Τέλος, τα σπουδαίας ιστορικής, αρχαιολογικής, λογοτεχνικής και μουσικής σημασίας Μουσεία που εδρεύουν στη περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και παρουσιάζουν τις συλλογές στους επισκέπτες.

 

Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους επισκέπτες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου .


Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ