Αυγουστος  2020
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Συνάντηση Δημ. Συμβουλίων Δήμων Ν. Καζαντζάκης και Αρχανών

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων «Ν. Καζαντζάκης» και Αρχανών  , εγκαινιάζοντας   μια διαδικασία διαλόγου που στόχος μας είναι να συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα προκειμένου οι τοπικές μας κοινωνίες να αποφασίσουν με ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό την κοινή τους στάση μπροστά στις επερχόμενες εξελίξεις.

Η Ολοκλήρωση του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ με τις επίσημες πλέον θέσεις του κορυφαίου Θεσμικού  Οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτέλεσε το καθοριστικό βήμα για την εξέλιξη της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το Πρόγραμμα “Καλλικράτης” που προωθεί η Ελληνική Κυβέρνηση.

Με βάση τη καταρχήν πρόταση του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που ως γνωστό , καθορίζει νέα κοινά διοικητικά όρια για τις τοπικές κοινωνίες μας  με βάση τη συνένωση των Δήμων «Ν. Καζαντζάκης»- Αρχανών , η συνάντηση αυτή φιλοδοξούμε να αποτελέσει το έναυσμα ενός γόνιμου- παραγωγικού διαλόγου όλων των κοινωνικών ομάδων των Δήμων μας για ένα καλύτερο αύριο, έτσι ώστε να εκφραστεί ο  λόγος, η θέση και η  άποψη των πολιτών  για τον τόπο τους.

Θεωρούμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκπρόσωποί της έχουν  την εμπειρία, την ωριμότητα και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία αλλά κυρίως έχουν την διάθεση να επιτρέψουν να ακουστεί η φωνή της αυθεντικά, γνήσια, χωρίς φίλτρα προσωπικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων και με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο δυνατό μέλλον της.

Πεζά,  17-02-2010

Ρούσσος Εμμ. Κυπριωτάκης                             Δημήτρης Φραγκουλάκης

Δήμαρχος                                                                       Δήμαρχος

Δήμου  “Ν. Καζαντζάκης”                                              Δήμου Αρχανών